Een facial voor je vagina, whaaat?!

Sinds kort ben ik begonnen met de behandeling vajacial. Ik hoor je nu denken ‘waaat is dat nou weer?’  De allereerste keer dat ik het hoorde (dat is inmiddels alweer 2 jaar geleden) dacht ik bij mezelf no way dit kan niet serieus zijn. Ik denk dat ik het vooral raar vond, omdat ik alleen vagina foto’s voorbij zag komen met maskers erop. Ik werd er wel nieuwsgierig door want wat was nou precies het nut van die maskers. Laat ik maar bij het begin beginnen.

Een vajacial is eigenlijk een spa behandeling voor je intieme zone. De focus ligt op de venusheuvel en bikinilijn. De binnenkant van de vulva laten we met rust.

Wat doet zo een behandeling nou precies en is het echt nuttig? 
Een vajacial helpt bij ingegroeide haartjes. Ook kan het helpen bij het egaliseren van de huidskleur en het verwijderen van bacteriën om acne en ontstekingen te voorkomen (dat heeft dus weer effect op die vervelende ingegroeide haartjes). Tot slot is het een top behandeling voor het verzorgen van de vaginale huid. Deze huid slaan we eigenlijk altijd over als het gaat om hydrateren en verzorgen, maar waarom eigenlijk?


Dus is een vajacial nuttig? Ja zeker! 
Heb ik me zwaar vergist in deze behandeling? Ja zeker!
De behandeling is meer dan een masker. Er worden problemen aangepakt en daarnaast is het gewoon een onmisbare verzorging voor een pretty veejee. 

Wil je nog meer informatie over deze behandeling, dat kan lees hier meer

Scroll naar boven