Mirror mirror on the wall, did you know that TK makes your lashes the prettiest of them all?

Wat is wimperlifting?

Wimperlifting, ook wel lashlifting genoemd, is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Mascara is niet meer noodzakelijk. Het is een geweldig alternatief als je liever geen wimperextensions draagt of als je eigen natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen met een wimperkruller.

Deze behandeling is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers, maar ook als je wimpers naar beneden of alle kanten op groeien . De lifting techniek zorgt ervoor dat je mooie gekrulde wimpers hebt, waardoor je een frisse blik krijgt. Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. Ideaal!

Verschil tussen wimperlifting en wimperpermanent.

Door de methode die ik gebruik is wimperlifting niet te vergelijken met wimperpermanent. Tijdens een behandeling wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan en wimperhaartjes afbreken. Doordat ik gebruik maakt van siliconen pads, krijgt de haarwortel volledige voeding. Dit zorgt ervoor dat de behandeling niet schadelijk is voor je wimpers. Nog een verschil is dat de wimpers meer gelift worden dan met de reguliere wimperpermanent behandeling. Dus wil je mooie gekrulde wimpers, maak dan een afspraak bij TK Beauty en ik help je verder!

Waarom wimperlifting bij TK Beauty Maassluis?

Ik werk zo veel mogelijk met natuurlijke materialen. De producten zijn vegan, want ook betekend dat het dierproefvrij is. Er zijn helaas veel salons die werken met chemische en voordelige ingrediënten. Dit is niet goed voor de natuurlijke wimperhaartjes en kan het haar zelfs ernstig beschadigen. Sommige salons gebruiken ook lotions waar thioglycolic acid inzit. Het werkt sneller, maar beschadigt de eigen wimpers!! Daarom kies ik voor een beter alternatief. TK Beauty werkt namelijk tijdens de behandeling met keratine. Dit product bevat het keratinesysteem HCI, een veel zachter ingrediënt dat vergelijkbaar is met de Doordat ik gebruik maakt van siliconen pads, krijgt de haarwortel volledige voeding. Dit zorgt ervoor dat de behandeling niet schadelijk is voor je wimpers. Nog een verschil is dat de wimpers meer gelift worden dan met de reguliere wimperpermanent behandeling. Dus wil je mooie gekrulde wimpers, maak dan een afspraak bij TK Beauty en ik help je verder!

Voorzorg wimperlifting

Hier lees je over de voor- en nazorg van jou wimperlifting/ lash lifting, zodat je het maximale uit de behandeling kan halen. Heb je na het lezen nog vragen over de behandeling stuur me dan gerust een berichtje..

Nazorg wimperlifting

Voordelen wimperlifting

Veelgestelde vragen

Het principe van een wimperlift is soortgelijk aan die van een wimperpermanent (er wordt alleen een andere methode gebruikt). Op de oogleden wordt een siliconen pad geplakt, de wimpers worden vastgeplakt aan deze pads en vervolgens worden verschillende substanties aangebracht waardoor de wimpers krullen. Met als resultaat: gekrulde wimpers en stralende blik!

6 tot 8 weken. Dit is ook  afhankelijk van de verzorging van je wimpers- en hoe goed je de nazorg volgt.

Niet gelijk, lees goed de voor- en nazorg door. Mocht je nog vragen hebben kun je die natuurlijk altijd stellen.

Overige behandelingen TK Beauty

Scroll naar boven