Eyebrows, the one thing you can get into shape without exercise.

Brow lamination

De brow lamination is een behandeling waarbij de haartjes in de gewenste richting geplaatst worden. Ik verander de stand van de haartjes door speciale lotions te gebruiken. Hierdoor kan ik de wenkbrauwen corrigeren, voller laten lijken, ze zachter aan laten voelen en zorgen dat ze meteen goed in model vallen.
Na de behandeling kan jezelf bepalen hoe je je wenkbrauwen wil stylen (ga je voor een speelse look of meer een strakke look). Het is dus niet zo dat je vast zit aan 1 look. Je kan dit helemaal zelf bepalen door ze te borstelen hoe jij wil. 

Voor wie is brow lift geschikt?

Heb jij wenkbrauwharen die alle kanten uitgroeien of juist alleen maar naar beneden? Wil je dat de haartjes er mooi gestyld uitzien en op hun plek blijven zitten? Dan is de brow lamination, ook wel brow lift genoemd de perfecte oplossing. De brow lift is voor iedereen geschikt, mits er genoeg haartjes zijn. Als er echt happen uit de wenkbrauwen zijn of er heel weinig haartjes groeien, wordt het niet zo mooi. Dan kun je beter kiezen voor henna brows. Wel kunnen we met een brow lift bij dunne wenkbrauwen een hoop volume creëren. Ook voor iedereen die van nature gezegend is met bushy brows, biedt de brow lift uitkomst. De eigenwijze haartjes worden getemd, waardoor je wenkbrauwen prachtig in model blijven staan.

Het resultaat blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zichtbaar, daarna zal het effect geleidelijk verminderen. Met regelmatige herhaling van de behandeling en goede voor- en nazorg, blijven de haartjes steeds langer in de gewenste positie en gaan zelfs de dwarse haartjes op den duur met de richting van de andere haartjes meegroeien. Je kan de lift ook plaatselijk gebruiken (klein stukje van de wenkbrauw) om een correctie te maken. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de meest huidvriendelijke ingrediënten en zijn uiterst mild voor de wenkbrauwen. Ook is het vegan friendly en dierproefvrij.

Wenkbrauwen

Je kiest voor de behandeling brow lamination ook wel brow lift genoemd. Dit zijn de belangrijke punten om te weten over de voor- en nazorg van deze behandeling. Heb je na het lezen nog vragen over de behandeling stuur me dan gerust een berichtje.

Voorzorg brow lamination

Nazorg brow lamination -De eerste 24 uur NA de behandeling

Scroll naar boven