Brows are more than a treatment it’s an art!

Henna Brows

Henna is een geweldige manier om je wenkbrauwen, maar ook je huid te kleuren. Tijdens de behandeling henna brows ga ik de wenkbrauwen waxen, shapen en verven met speciale henna verf. De henna verf werkt net iets anders dan gewone verf. Het verschil is dat henna niet alleen hecht aan de haren maar ook aan de huid. Hierdoor krijg je strakkere en vollere wenkbrauwen.

Bij henna brows wordt allereerst de huid goed ontvet. Het is fijn als de wenkbrauwen van te voren thuis worden gescrubd, zodat de dode huidcellen weg zijn. Dit zodat de henna mooi pakt op de huid. We verliezen dagelijks dode huidcellen hierdoor blijft de henna niet zo lang op de huid zitten als op de haartjes. Het verschilt per persoon hoelang de henna blijft zitten op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken.

Wil je ook mooie en strakke wenkbrauwen?

Kom langs en laat je informeren over de mogelijkheden

Voor wie is henna brows geschikt?

Iedereen kan eigenlijk voor henna brows kiezen. Dunne haartjes, volle wenkbrauwen, zelfs als je een klein hapje in je wenkbrauwen hebt zitten kan dit de oplossing zijn. Het kan ook toegepast worden bij permanente make – up en grijze wenkbrauwen.
Let op: Als je een allergie hebt voor PPD kan je deze behandeling niet nemen! (Mocht je hier niet zeker van zijn kan dit in de salon getest worden).

Waarom kiezen voor TK Beauty

Ik werk in de salon met brow henna wat voor 88% uit natuurlijke henna bestaat. Deze henna is dierproefvrij, veganistisch en gemaakt in een ecologisch ingerichte fabriek. De henna is gemaakt van de fijnst geselecteerde henna uit India. Uiteraard wordt er bij TK Beauty tijdens een henna brow behandeling niet gewerkt met ammoniak of waterstofperoxide. Dus goed voor de natuur en goed voor jou!

Hier lees je over de voor- en nazorg van jou henna brows. Heb je na het lezen nog vragen over de behandeling stuur me dan gerust een berichtje. 

Voorzorg Henna Brows

Nazorg Henna

Scroll naar boven