Massage, it’s about being good to yourself

Massage

Ben jij een drukke huismoeder op zoek naar moment voor jezelf? Of een hardwerkende vrouw die af en toe moet ontstressen? Voor iedereen heb ik een passende massage. Ik combineer Chinese en Westerse therapieën voor het beste resultaat. Ik werk onder andere met drukpuntmassage, wat je misschien ook wel kent als acupressuur. Hierbij maak ik gebruik van de 12 meridianen die door je lichaam lopen. Meridianen zijn verbonden aan onze organen en op de meridianen zitten verschillende meridiaanpunten die weer verbonden zijn aan emoties. Een acupuncturist zet naalden in deze punten om blokkades op te heffen, ik druk er op. Door drukpuntmassage toe te passen gaat je energie weer beter stromen en kom je meer in balans.

Weet je niet goed wat bij je past? Geen probleem! Vertel me je problemen of wensen en ik weet de passende massage voor jou.

TK Beauty behandelingen

Massage door Tk Beauty

How good would a massage be on a day like today?

It’s about being good to yourself

Voorzorg Massage

Hier lees je over de voor- en nazorg van jou massage, zodat je het maximale uit de behandeling kan halen. Heb je na het lezen nog vragen over de behandeling stuur me dan gerust een berichtje..

Nazorg massage

Scroll naar boven