Mijn doel? Dat jij jezelf mooi voelt!

Ik ben Tulay en ik ben TK Beauty

Heb jij het ook altijd te druk? Vergeet je tijd voor jezelf in te plannen? En wanneer was je voor het laatst écht ontspannen? Herken je dit? Je bent niet de enige. Veel vrouwen vergeten zichzelf in een druk leven wat vaak om anderen draait. Maar ook jij verdient je rust en ontspanning! En daarom ben ik hier: 

Ik ben Tulay oprichtster van TK Beauty. In 2016 ben ik met mijn bedrijf gestart met als doel de natuurlijke schoonheid die iedere vrouw bezit te accentueren. Want die bezit echt iedere vrouw en het is zonde dat deze vaak niet wordt gezien.

Ik ga daar verandering in brengen.  Ik ga jou je natuurlijke schoonheid laten ervaren, van binnen en buiten.

Vegan, Beauty & Quality

Dit maakt TK Beauty anders

Schoonheid accentueren en jou je welverdiende ontspanning gunnen is mijn doel. Ik vind echter wel dat dit niet ten koste mag gaan van mens, dier en milieu. Om deze reden zul je bij mij in de salon alleen maar vegan producten vinden.

Ik sta voor de kwaliteit van mijn producten en van mijn behandelingen. Om dit waar te kunnen maken zal ik mijzelf altijd vernieuwen op het gebied van (product)kennis maar ook van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van beauty. Regelmatig bijscholen en het volgen van workshops is voor mij niet meer dan logsich. Alleen dan kan ik jou de kwaliteit geven die je verdiend.  Dit alles zodat je met een goed gevoel bij mij de salon uitloopt en hopelijk snel weer terugkomt voor een nieuwe afspraak.

Cadeaubon

Zo erg als jij geniet van een behandeling zo doen jouw vriendinnen, moeder of zus dat ook. Gun jij iemand in je omgeving ook een heerlijk ontspannen moment? Vind jij dat ze het ook verdienen om eens goed in het zonnetje gezet te worden? Dan hebben wij het perfecte cadeau! Bestel bij ons een cadeaubon. Een cadeaubon van TK Beautylounge is orgineel en super leuk om te geven en krijgen. Je kunt een behandeling kiezen of een bedrag naar keuze!

TK Beauty behandelingen

Scroll naar boven