Huisregels 


ANNULEREN

* Wanneer je een afspraak wil annuleren vraag ik je dit minimaal 24 uur vooraf te doen.
* Dit kan je zelf doen via mail of telefonisch ( whatsapp is het snelst ).
*Bij annuleringen op een later tijdstip wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd.
* Wanneer je niet komt opdagen, zonder te annuleren (no show), zal het gehele bedrag in rekening worden gebracht. Dit omwille van wederzijds respect. De gereserveerde tijd kan ik niet meer opvullen. Vaak moet ik klanten teleurstellen vanwege een volle agenda. Het is dan heel jammer als ik die tijd eigenlijk aan iemand anders had kunnen geven.

TIMING
* Graag op tijd op je afspraak zijn. Als je te laat zal zijn, gelieve telefonisch contact opnemen.

BETALINGEN
* Ik beschik helaas niet over een pinapparaat. Hierdoor kan er alleen contant betaald worden. Mocht dit niet mogelijk zijn graag van te voren aangeven.

HYGIENE
* Hygiëne vind ik erg belangrijk in de salon. Ik verwacht van jou dat jij hier eveneens zorg voor draagt.
* Gebruikte instrumenten worden na elke behandeling gereinigd en gedesinfecteerd. Ook de behandelstoel.
* Double dipping wordt absoluut niet gedaan.
*Tijdens je menstruatie kan ik je gewoon waxen, indien je een tampon/ menstruatiecup in hebt. Geeft dit wel van te voren door. (let op* waxen wanneer je ongesteld bent is extra gevoelig) Bij maandverband wax ik NIET!
* Heb je last van een actieve soa? (bijv: HIV), dan verwachten wij van je dat je dit doorgeeft vóór de behandeling start. Bij overige soa’s zoals genitale wratten en herpes etc. wax ik NIET! En verzoek ik je om zo spoedig mogelijk een afspraak te maken bij je huisarts.
*Heb je last van een huidaandoening? verwachten wij van je dat je dit doorgeeft vóór de behandeling start. Indien de huid open wonden of te kwetsbaar is, kan ik niet garanderen dat ik ga behandelen. Ik adviseer je om zo spoedig mogelijk naar een dermatoloog te gaan.

AFSPRAKEN
* Om mijn klanten volledig tot rust te brengen worden er tijdens de behandelingen geen telefonische oproepen aangenomen. Daardoor ben ik telefonisch heel moeilijk bereikbaar. De snelste manier om contact op te nemen is een bericht via Whatsapp.
*  Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen via de website.
*Let op Ik hanteer een women only concept. Dit houdt in dat ik uitsluitend vrouwen behandel.

Scroll naar boven